Προφίλ Εταιρείας

Αρχιτεκτονική Μακέτα, ένα μέσο προβολής της ιδέας σας ένα εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε την κατασκευή από όλες τις "γωνιές" μέσα στον χώρο. Το τρισδιάστατο ανάγλυφο μοντέλο δίνει μια πλήρη εικόνα ακόμα και στους μη ειδικούς αλλά και σε εσάς τους δημιουργούς της κατασκευής τη δυνατότητα βελτίωσης όταν βρίσκεστε ακόμη σε στάδιο μελέτης. Με το φωτορεαλισμό μπορείτε να δείτε την κατασκευή σας στην τελική της μορφή της και με τον περιβάλλοντα χώρο. Η Αρχιτεκτονική Μακέττα σε συνδυασμό με το αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι μια ιδιαίτερα εκφραστική γλώσσα. Απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια και πιστότητα το έργο σε ρεαλιστική ή αφαιρετική μορφή. Το ογκοπλαστικό αρχιτεκτονικό μοντέλο αποτελεί επίσης ένα τεκμήριο της δημιουργίας σας για ιδιωτική χρήση, διαγωνισμούς ή δημοπρασίες.

 

 

 

Το άριστα οργανωμένο εργαστήριο μας, με παρουσία 15 χρόνων στο χώρο κατασκευής αρχιτεκτονικών μοντέλων και στελεχωμένο με έμπειρους επαγγελματίες, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, για την κοπή των τεμαχίων από η/υ (CNC) και την απεικόνιση των πιο δύσκολων λεπτομερειών, όπως μεταλλικά χωροδικτυώματα, κυγκλιδώματα, καϊτια κλπ από η/υ. Η τεχνική Photoetching μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα της παράδοσης σε σύντομο χρόνο. Τα υλικά και τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι ανεξίτηλα στο χρόνο. Η απόλυτη πιστότητα και ακρίβεια, η ρεαλιστική απεικόνιση διαφόρων υλικών (ξύλο, πέτρα, τούβλο, κεραμίδι, μέταλλο, γυαλί κλπ) σε πολλές κλίμακες διασφαλίζει την άριστη παρουσίαση της ιδέας σας. Υπάρχει δυνατότητα λειτουργικών τμημάτων με ρεαλιστική κίνηση, κίνηση οχημάτων καθώς και φωτιστικών εφέ.

 

 

 

Ο χώρος των δραστηριοτήτων μας καλύπτει πολλά είδη κατασκευών όπως, ανακυκλώσεις, λιμάνια, αεροδρόμια, αιολικά πάρκα, σιδηροδρομικά, υδροηλεκτρικά, τοπογραφικές απεικονίσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μηχανολογικές εφαρμογές, ναυτομοντέλα επιβατηγά και εμπορικά, σύγχρονα κτίρια, εμπορικά κέντρα, σύγχρονες και παραδοσιακές κατοικίες. Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται ακόμη και στην κατασκευή μακετών ειδικών εφφέ για διαφημιστική χρήση στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

 

 

 

Ο άρτιος τεχνικός εξοπλισμός, η πολύχρονη εμπειρία μας και η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, έχει πάντα σαν στόχο την υψηλή ποιότητα μέσα στο πλαίσιο των διαρκώς εξελισσόμενων νέων τεχνολογιών.

 

 

 

Η φιλοσοφία μας μπορεί να περιληφθεί σε μία λέξη: "Ποιότητα", κάτι απαραίτητο στην αξιοπιστία του προϊόντος και στις προηγμένες προσφερόμενες λύσεις, σε συνδιασμό με την επαγγελματική τεχνική βοήθεια που δίδεται στους πελάτες μας. Συνεχής δεσμευσή μας η ανάπτυξή μας σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.